Wednesday, Jun 19th

Last update10:07:00 AM GMT

Kunstenares Charlene van den Eng overhandigt eigen schilderij aan Zakenvrouw van het Noorden

Traditiegetrouw krijgt ook dit jaar de winnares van de Zakenvrouw van het Noorden verkiezing een bijzondere prijs mee naar huis. Kunstenares Charlene van den Eng stelt een schilderij van eigen hand beschikbaar en zal deze in hoogsteigen persoon aan de winnende zakenvrouw overhandigen tijdens het Women In Business event op 30 oktober in Martiniplaza.

Lees meer...

Wie wordt Zakenvrouw van het Noorden 2012?

Tijdens het evenement Women in Business op 30 oktober in de Martiniplaza in Groningen wordt de Zakenvrouw van het Noorden 2012 bekend gemaakt. De genomineerden uit Drenthe, Groningen en Friesland zijn Bea Kortwijk, Thea Galema en Bertina van den Berg.

Lees meer...

Er zijn nog toegangskaarten voor Women in Business 2012!

De toegangskaarten zijn beschikbaar voor het netwerk-event Women in Business 2012. Tijdens dit evenement, dat plaatsvindt op dinsdag 30 oktober in Martiniplaza, wordt onder meer de Zakenvrouw van het Noorden 2012 gekozen. Hoofdspreker is onderneemster en X-Factor jurylid en -coach Stacey Rookhuizen.

Lees meer...

Hanneke Kappen dagvoorzitter Women In Business

Hanneke Kappen neemt met veel genoegen opnieuw het dagvoorzitterschap op zich tijdens het zevende Women In Business event in Groningen. Aan haar de schone taak de avond in goede banen leiden.

Lees meer...

Stacey Rookhuizen spreekt op Women in Business

GRONINGEN –Onderneemster en X Factor-jurylid en –coach Stacey Rookhuizen is hoofdspreker tijdens Women in Business. Dit jaarlijks terugkerend evenement vindt plaats op 30 oktober in Martiniplaza te Groningen.

Rookhuizen richtte in 2002 het bedrijf Stacey Records op om onbekend talent de mogelijkheid te bieden om een eigen cd uit te brengen. In 2006 won Rookhuizen de Bart Award, een prijs van jongerenomroep BNN voor mensen die het onmogelijke mogelijk maken. Rookhuizen is tevens de oprichter van het talentenplatform Dutch Delight.

Lees meer...

Zakenvrouw van het Noorden 2012 gezocht!

“De felbegeerde onderscheiding is bedoeld als waardering voor een krachtige vrouw die zich heeft bewezen in het Noordelijke bedrijfsleven en die volgens de jury als voorbeeld kan fungeren voor andere vrouwen die succes in het bedrijfsleven nastreven. Na een uitvoerig beraad door de deskundige jury onder leiding van Karin Orsel werd Suzan Wierenga van KAW architecten en adviseurs uit Groningen tot winnaar benoemd.”

Om de positieve beeldvorming rond de Noordelijke zakenvrouw te versterken is de verkiezing ‘Zakenvrouw van Noorden’ in het leven geroepen. Women in Business vindt plaats op dinsdag 30 oktober 2012 in Martiniplaza. In 2011 was Suzan Wierenga van KAW architecten en adviseurs uit Groningen degene die zich een jaar lang de winnares mocht noemen. Nu wordt het tijd om op zoek te gaan naar een geschikte opvolger.

De Zakenvrouw van het Noorden 2012 is een succesvolle zakenvrouw en actief binnen het bedrijfsleven van Groningen, Friesland of Drenthe. Zij vervult een voorbeeldfunctie in haar dagelijkse werk. De potentiële winnares is een vrouw met lef, zij inspireert anderen omdat zij grenzen verlegt en risico’s neemt.

Kandidaten voor de verkiezing kunnen vanaf heden worden aangemeld.

Lees meer...

Suzan Wierenga is verkozen tot Zakenvrouw van het Noorden 2011

Suzan Wierenga is verkozen tot Zakenvrouw van het Noorden 2011. Het directielid van KAW Architecten en Adviseurs kreeg uiteindelijk de meeste punten van de jury tijdens het jaarlijkse Women in Business event in de Martiniplaza in Groningen. 

Lees meer...

You are here