Saturday, Jul 20th

Last update10:07:00 AM GMT

Zakenvrouw van het Noorden 2012 gezocht!

“De felbegeerde onderscheiding is bedoeld als waardering voor een krachtige vrouw die zich heeft bewezen in het Noordelijke bedrijfsleven en die volgens de jury als voorbeeld kan fungeren voor andere vrouwen die succes in het bedrijfsleven nastreven. Na een uitvoerig beraad door de deskundige jury onder leiding van Karin Orsel werd Suzan Wierenga van KAW architecten en adviseurs uit Groningen tot winnaar benoemd.”

Om de positieve beeldvorming rond de Noordelijke zakenvrouw te versterken is de verkiezing ‘Zakenvrouw van Noorden’ in het leven geroepen. Women in Business vindt plaats op dinsdag 30 oktober 2012 in Martiniplaza. In 2011 was Suzan Wierenga van KAW architecten en adviseurs uit Groningen degene die zich een jaar lang de winnares mocht noemen. Nu wordt het tijd om op zoek te gaan naar een geschikte opvolger.

De Zakenvrouw van het Noorden 2012 is een succesvolle zakenvrouw en actief binnen het bedrijfsleven van Groningen, Friesland of Drenthe. Zij vervult een voorbeeldfunctie in haar dagelijkse werk. De potentiële winnares is een vrouw met lef, zij inspireert anderen omdat zij grenzen verlegt en risico’s neemt.

Kandidaten voor de verkiezing kunnen vanaf heden worden aangemeld.

Dus kent u of bent u de Zakenvrouw van het Noorden 2012?

Ga dan nu naar www.wibevents.nl en meld haar aan! Alle inschrijvingen worden door een deskundig jurypanel beoordeeld. Komt de kandidaat een ronde verder, dan vinden gesprekken plaats met de eindjury gevolgd door een bedrijfsbezoek. Alle kandidaten worden beoordeeld op ondernemerschap, strategisch inzicht, persoonlijkheid en marktgerichtheid.

De uitreiking van de verkiezing vindt plaats op het jaarlijkse evenement; Women in Business (WIB) in Martiniplaza te Groningen. Women in Business is een succesvol netwerkevenement, waarbij op positieve wijze aandacht wordt geschonken aan de positie van vrouwen binnen het bedrijfsleven en aan diversiteit in het algemeen. Elk jaar komen inspirerende spreeksters hun licht werpen op de rol van de zakenvrouw. Afgelopen jaar sprak Femke Halsema over het onderwerp ‘’Keuzes maken’’. De jaren daarvoor deelden andere Lucia Rijker, Marlies Dekkers en Annemarie van Gaal hun ervaringen met het publiek.

Stel uw favoriete zakenvrouw vandaag nog kandidaat!

You are here