Saturday, Jul 20th

Last update10:07:00 AM GMT

Hanneke Kappen dagvoorzitter Women In Business

Hanneke Kappen neemt met veel genoegen opnieuw het dagvoorzitterschap op zich tijdens het zevende Women In Business event in Groningen. Aan haar de schone taak de avond in goede banen leiden.

Met presenteren heeft Kappen meer dan genoeg ervaring. Zowel voor radio als televisie presenteerde zij verschillende programma’s. Tegenwoordig is de Groningse een graag geziene gastvrouw tijdens congressen. Kappen is gespecialiseerd in communicatie, persoonlijke coaching en advies. Zij werkt dan ook al lange tijd samen met directies en besturen van toonaangevende bedrijven en organisaties in heel Nederland.

Aan haar eerste dagvoorzitterschap tijdens een eerdere editie van Women in Business bewaart Kappen alleen maar goede herinneringen. Zij vindt het van groot belang om alle geweldige zakenvrouwen in het Noorden jaarlijks in het zonnetje te zetten.

Dit jaar vindt de zevende editie van Women in Business plaats op 30 oktober. Het is een informatief netwerkevenement waarbij op onderhoudende wijze aandacht wordt besteed aan de positie van vrouwen binnen het bedrijfsleven en aan de positieve beeldvorming rond het begrip ‘diversiteit’ in het algemeen.

You are here