Saturday, Jul 20th

Last update10:07:00 AM GMT

Er zijn nog toegangskaarten voor Women in Business 2012!

De toegangskaarten zijn beschikbaar voor het netwerk-event Women in Business 2012. Tijdens dit evenement, dat plaatsvindt op dinsdag 30 oktober in Martiniplaza, wordt onder meer de Zakenvrouw van het Noorden 2012 gekozen. Hoofdspreker is onderneemster en X-Factor jurylid en -coach Stacey Rookhuizen.

Het ondernemerschap is niet zonder risico’s, dat is algemeen bekend. Maar wie de stap niet durft te maken, zal naast dalen ook geen hoge pieken kennen. En om die pieken gaat het nou juist. Tijdens het zevende Women in Business event draait het om vrouwen die risico’s nemen, durven ondernemen en daarmee een succesvol bedrijf weten op te richten.

Women in Business wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd. Tijdens een avondvullend programma wordt op onderhoudende wijze aandacht besteed aan de positie van vrouwen in het bedrijfsleven en aan de positieve beeldvorming rondom het begrip diversiteit in het algemeen. Hanneke Kappen neemt dit jaar met veel genoegen opnieuw de taak van dagvoorzitter op zich. Zij is gespecialiseerd in communicatie, persoonlijke coaching en advies. 

Drie genomineerden zullen strijden om de felbegeerde titel Zakenvrouw van het Noorden 2012. De winnares wordt aan het eind van de avond bekend gemaakt. Vorig jaar mocht Suzan Wierenga de eervolle titel in ontvangst nemen. Zij is partner en directielid van het Groningse KAW architecten en adviseurs.

You are here