Wednesday, Jun 19th

Last update10:07:00 AM GMT

Durven Ondernemen

Het ondernemerschap is niet zonder risico’s, dat is algemeen bekend. Maar wie de stap niet durft te maken, zal naast dalen ook geen hoge pieken kennen. En om die pieken gaat het nou juist. Tijdens het zevende Women in Business event draait het om vrouwen die risico’s nemen, durven ondernemen en daarmee een succesvol bedrijf weten op te richten. 

Programma

19.00 uur Ontvangst

19.30 uur Zaalprogramma: 'Durven Ondernemen'

- dagvoorzitter: Hanneke Kappen

- Gastspreker: Stacey Rookhuizen

- Bekendmaking Zakenvrouw van het Noorden 2012

21.00 uur Afsluiting en Borrel

Stacey Rookhuizen

Onderneemster en X Factor-jurylid en –coach Stacey Rookhuizen is hoofdspreker tijdens Women in Business. Rookhuizen richtte in 2002 het bedrijf Stacey Records op om onbekend talent de mogelijkheid te bieden een eigen cd uit te brengen. Ook startte Rookhuizen het talentenplatform Dutch Delight op. Daarnaast heeft ze zich inmiddels begeven in de modewereld en is ze onder meer gestart met een eigen sieradenlijn: 3.14 Stacey’s Silver. Het ondernemerschap zit haar duidelijk in het bloed en Rookhuizen is dus de perfecte vrouw om te vertellen over het thema van dit jaar: Durven ondernemen.

Hanneke Kappen

Hanneke Kappen neemt met veel genoegen opnieuw de taak van dagvoorzitter op zich. Ze is gespecialiseerd in communicatie, persoonlijke coaching en advies. Kappen werkt dan ook al lange tijd samen met directies en besturen van toonaangevende bedrijven en organisaties in heel Nederland. Daarbij komt haar media-ervaring goed van pas. Aan haar eerste dagvoorzitterschap tijdens het Women in Business Event bewaart Kappen alleen maar goede herinneringen. Zij vindt het van groot belang om alle geweldige zakenvrouwen in het Noorden jaarlijks in het zonnetje te zetten.

 Suzan Wierenga

Suzan Wierenga werd vorig jaar verkozen tot Zakenvrouw van het Noorden. Wierenga is partner en directielid van het Groningse KAW architecten en adviseurs. Zij combineert twee bijzondere eigenschappen in haar werk: techniek en mensenkennis. Deze combinatie bracht haar al ver. In 1995 begon Wierenga als stagiaire bij KAW en met uitzondering van een korte periode ging ze er nooit meer weg. In 2000 werd ze teammanager en wist ze onder meer haar netwerk uit te breiden van nul tot meer dan honderd opdrachtgevers. Ook stelde en haalde ze ambitieuze omzetdoelen.

You are here