Saturday, Jul 20th

Last update10:07:00 AM GMT

WIB 2007

Women in Business is een jaarlijks terugkerend informatief netwerk-event dat vorig jaar plaatsvond op maandag 22 oktober 2007 in Martiniplaza Groningen.

Women in Business 2007 werd geweid aan de uitreiking van de prijs: ‘Zakenvrouw van het Noorden 2007’. Na een intensief en grondig beoordelingsproces van vele zeer geschikte kandidates werden tijdens de avond de drie overgebleven kanshebsters aan het publiek voorgesteld. Duidelijk werd dat deze drie genomineerden allen een inspiratie zijn voor hun omgeving en vakkundige zakenvrouwen zijn met een duidelijke boodschap, visie en mening. Vervolgens werd door de vakkundige jury de winnares van de verkiezing ‘Zakenvrouw van het Noorden 2007’ bekend gemaakt.

Naast de verkiezing kwamen twee zeer inspirerende spreeksters aan het woord die beiden op geheel eigen wijze in gingen op hun ervaringen met diversiteit. Één van de sprekers was Marlies Dekkers. Behalve ontwerpster is Marlies Dekkers directrice van de Marlies Dekkers Groep, als onderneemster houdt ze vast aan de doelen die ze wil bereiken. Marlies Dekkers is gekozen tot Zakenvrouw van het jaar 2007. Ze pleit voor een meer vrouwelijke en intuïtieve manier van zaken doen en daagt dit uit: ‘Don‘t just dream it, be it!’

De andere spreker van Women in Business 2007 was Nicole Edelenbos. Nicole Edelenbos is directeur en partner bij Boer en Croon Executive managers. Nicole richt zich vooral op de sectoren gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening en veiligheid en heeft langjarige en gevarieerde ervaring als manager.

De dagvoorzitter van Women in Business 2007, was Albertiene Hadders, voormalig regiodirecteur Randstad Nederland. Verder is zij voorzitter Raad van Toezicht Drenthe College, lid van de Raad van advies van de DSW Groningen en ook is zij lid Raad van Commissarissen van het KWH.
You are here